De stijlvolle Wolky laars

Wolky laars

Sinds ik begonnen met mijn nieuwe mode opleiding ben ik mij steeds bewuster gaan kleden. Zo heb ik laatst een Wolky laars gekocht, iets wat ik een jaar geleden echt niet uitgekozen zou hebben.  Vroeger droeg ik vaak een simpele spijkerbroek van een populair merk en neutrale sneakers. Ik was nog helemaal niet bezig met mijn uiterlijk en trok aan wat iedereen om mij heen op droeg. Toen ik wat ouder werd kwam ik erachter dat het super leuk is om met mode bezig te zijn. Het is namelijk een manier om je uit te drukken en iedereen kan het op een ander manier doen.

Wolky laars

Iedereen is uniek

Zelf ben ik bijvoorbeeld veel meer gaan houden van hakken dus de Wolky laars die ik vorige week heb gekocht heeft een flinke hak. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen want echt makkelijk was het niet. Na veel oefenen was ik eindelijk in staat om een hele dag op hakken te lopen zonder dat ik last van mijn voeten kreeg. Nu ik veel bewuster naar dingen om mij heen kijk, kom ik steeds leuke nieuwe dingen tegen. Zo kende ik dit leuke merk een jaar geleden nog niet.