Leuk cadeau, een tegoedbon voor een wellness Tilburg

Eerdaags zijn we vijf jaar bij elkaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heb ik een tegoedbon bij wellness Tilburg gekocht. Zelf ben ik hier al vaker geweest, maar mijn vriend nog nooit, en nu is dit de ideale manier om hem ook kennis  met wellness Tilburg te laten maken. Natuurlijk moet ik hem wel met een smoes die dag meenemen, anders heb ik de kans dat hij niet mee wilt. Dus met de smoes van we gaan uit eten heb ik hem die dag meegenomen, zelf had ik een tas met spullen meegenomen die we nodig hebben. Om mijn vriend een beetje af te leiden zijn we inderdaad eerst gaan eten, alleen niet zo uitgebreid als we anders altijd doen, dat vond mijn vriend wel een beetje raar. Van mijn vriend heb ik een mooie ketting gekregen, echt bijzonder dat ik wat van hem heb gekregen, hij is nooit zo van de cadeautjes.   technology-1106438_960_720-300x180

Helemaal ontspannen

Toen was de tijd aangebroken om naar de salon te gaan, met een omweg liepen we erheen, mijn vriend zat steeds te zeuren waarom we zo liepen, maar onder het mom dat ik een bepaalde winkel zocht liep hij wel mee. Eindelijk kwamen we bij de salon aan, en liep ik naar binnen. Mijn vriend moest me wel volgen, hoewel hij wel raar om zich heen keek, dit is toch geen ruimte voor een man? Toen hij eenmaal begreep dat hij ook een massage kreeg zag je hem glimlachen. Na een half uur kwam een totaal ontspannen vriend weer naar buiten, dit wil hij wel vaker doen. 5824425017_d208621488-300x200