Mediamarkt heeft niet-gekke airfryer aanbiedingen

Airfryer nodig? Je bent toch niet gek? Die koop je bij Mediamarkt.nl. Net zo makkelijk en niet duur. Altijd een goede aanbieding. Maar wat zijn de voordelen van airfryers? In de eerste plaats kun je dan lekker blijven snacken zonder veel vet binnen te krijgen, want airfryers werken bijna zonder vet. En toch kun je er frietjes in bakken voor je kinderen en loempia’s voor jezelf, gewoon met hete lucht. Dat is niet alleen veel gezonder maar ook veel veiliger. En bovendien ben je van de vette frituurluchtjes af in huis. Dat is weer mooi meegenomen.

 

Lekker airfryen met je airfryer


Vanaf nu hoeft frituren niet meer zoveel calorieën op te leveren, want je kunt het met je airfryer bijna zonder vet doen. Dat is toch geweldig? Zoek een goede airfryer aanbiedingen bij Mediamarkt en begin meteen met je nieuwe snackdieet. Ovensnacks zijn bijvoorbeeld erg geschikt om er in te bereiden. En als je toch begint met airfryen kun je er ook lekker koekjes in bakken, of groente stomen en vlees grillen. Dat gebeurt allemaal met de hete lucht-techniek, Van buiten wordt het knapperig en van binnen mals, ideaal voor een groot stuk vlees. De onderdelen van de airfryer kunnen in de vaatwasser, dus geen zorgen over het schoonmaken.

 

Creatief en gezond


Een ouderwetse friteuse inspireert meestal niet tot nieuwe recepten, maar airfryers kunnen zoveel, dat je er vanzelf meer mee gaat proberen. Er zijn speciale recepten voor de airfryer, zoals op de site van Philips. Je kunt natuurlijk zelf experimenteren of je aansluiten bij een gebruikersgroep op Facebook. Daar worden verrassende recepten uitgewisseld, en daar vind je ook ‘The Philips Chef’ die gespecialiseerd is in airfryer-recepten. Als je de smakelijke plaatjes ziet loopt het water je in de mond. Airfryers maken zoveel mogelijk, vanaf het ontbijt kun je er al lekkere hapjes in maken.