Snackmobiel op locatie

Snackmobiel

Ook een Snackmobiel op locatie huren, dat is hier mogelijk. Het minimale bedrag van een boeking moet €260,- zijn, maar dat is met een groot feest of evenement nooit geen probleem. Vaak worden de snacks en frietjes gretig gegeten. De patatjes worden allemaal met de uiterste zorg gesneden. Zo kan je ervan uitgaan van altijd een heerlijk, versgebakken, puntzakje friet krijgt. De wagens die op locatie komen voldoen allemaal aan de  HACCP regels. Wanneer je een wagen in de regio van Eindhoven wilt boeken, dan komen hier geen extra kosten bij. Echter buiten een afstand van 20 kilometer, dan komen er extra kosten bij. Maar dit wordt allemaal duidelijk berekend als jij van plan bent om zo een wagen te huren. Kijk voor de mogelijkheden op deze website of maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden.  

Een gezellig feest met een Snackmobiel op locatie

Onze oma is bijna jarig en dan hoopt zij haar 80e verjaardag te vieren. Omdat zij al een tijd in een verpleeghuis woont, hebben wij onze familie daar ook uitgenodigd. Samen met het personeel is er een speciale ruimte ingericht en hier kunnen wij haar verjaardag gaan vieren. Voor taart en drinken daar zal het verpleeghuis voor zorgen, wij als familie zorgen voor de hapjes.

Omdat oma altijd kon genieten van een zakje friet, hadden wij het idee om via Snackmobiel.nl een wagen op locatie te laten komen. Deze wagen zorgt er dan voor dat er heerlijke frietjes en andere snacks ter plekke gebakken worden. Eventueel kan er hier ook ijsjes besteld worden. Alles is bespreekbaar voor een geslaagd feest.

Oma heeft genoten van haar verjaardag en van de mensen om haar heen. Maar over de snackmobiel daar raakt zij niet over uitgesproken. Zij heeft heerlijk van een zakje friet gegeten en de rest van de aanwezigen ook. Echt een leuk idee, voor een geslaagd feestSnackmobiel